Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 10:41 Kolejna gra IJ w produkcji.
Ostatnio grałem sobie w Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes. To gra akcji, widzimy bohatera z trzeciej osoby. Można dokupić sobie różnorakie czapki, hełmy za punkty które zdobywamy podczas przechodzenia poziomów. Zauważyłem, że można kupić "Indy Hat" więc wydałem moje nagromadzone punkty... wtedy zrobiło się ciekawie gdyż pojawił się achievement "Indy back soon", a to oznacza, że szykuje nam się kolejna gra z IJ Mam nadzieję, że na targach gamescom LucasArts zapowie ową produkcje.
_________________ Pure Action. Pure Adventure. Pure Indy
Sprawdziłem, ta gra wyszła w październiku 2009, więc po niej wyszła już gra z Indy'm
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes - 06 października 2009
LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues - 17 listopada 2009
_________________ A whipmaker needs patience...and a good playlist.
Wiesz co? Śmieszny jesteś. Przecież na pewno w tym achi nie chodziło o LIJ2 które wyszło miesiąc później -.- Po prostu dałeś ciała, jak jakieś dziecko. Jeszcze ta Twoja emotka, zobaczyłeś, że LIJ2 (Który nie jest grą IJ na dobrą sprawę) miało premierę miesiąc później i musiałeś napisać ten post? Kawał kretyna! Debilizm na forum osiąga szczyty.
Tomek K nie ma zamiaru tego komentować, ale ja to zrobię.
Thor napisał/a:
Wiesz co? Śmieszny jesteś. Przecież na pewno w tym achi nie chodziło o LIJ2 które wyszło miesiąc później
Czyli z pewnością twórcom chodziło o grę, którą przez następnych 10 miesięcy trzymali w takiej tajemnicy, że do mediów nie dostała się nawet najmniejsza plotka lub spekulacja o jej tworzeniu.
Thor napisał/a:
(Który nie jest grą IJ na dobrą sprawę)
Radzę być trochę bardziej na czasie z grami, bo produkcje sygnowane logiem LEGO już przestały być niedoceniane czy ignorowane.
Thor napisał/a:
Jeszcze ta Twoja emotka, zobaczyłeś, że LIJ2 (...) miało premierę miesiąc później i musiałeś napisać ten post?
A może także należało to zauważyć?! No chyba, że myślałeś, iż Republic Heroes wyszło dopiero niedawno.
Thor napisał/a:
Kawał kretyna! Debilizm na forum osiąga szczyty.
Tak jak pisałem w shoutboxie - punkt 2.1 regulaminu forum.
Radzę być trochę bardziej na czasie z grami, bo produkcje sygnowane logiem LEGO już przestały być niedoceniane czy ignorowane.
I tu się mylisz. LucasArts podało, że najlepiej sprzedającą się grą SW jest The Force Unleashed - 7 mln... tymczasem LSW sprzedało się w 15 mln LIJ to nie gra Indiana Jones z prawdziwego zdarzenia.
_________________ Pure Action. Pure Adventure. Pure Indy